Κασσάνδρας 34, Βοτανικός / Αττική Τηλ: 2103471145 & Γαύριο Άνδρου Τηλ: 6972016527, 6980338641
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ
Μεταφορές - Μετακομίσεις Άνδρος - Αττική

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Άνδρο και διαθέτει υποκατάστημα στο Βοτανικό Αττικής, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας, για να διεκπεραιώσει την μεταφορά ή την μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, στην Άνδρο και σε όλη την Αττική, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Με καθημερινά δρομολόγια Άνδρος - Αττική και διαθέτοντας τα κατάλληλα οχήματα μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, σας εγγυώνται την ασφαλή, άμεση και οικονομική μετακόμιση σας ενώ σας παρέχουμε και ολοκληρωμένες, οργανωμένες ή απλές εργασίες μεταφοράς.

Έχοντας λοιπόν γνώση των υψηλών απαιτήσεων του χώρου και με επίκεντρο την γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη, μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια την μεταφορά των εμπορευμάτων, των οικοσκευών ή των αντικειμένων σας καθώς και την αποθήκευσή τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Άνδρο και στο Βοτανικό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όλα τα φορτηγά μας συντηρούνται τακτικά ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της υλοποίησης των υπηρεσιών μας, ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με ανυψωτικές εταιρείες για μετακομίσεις σε πολυώροφες πολυκατοικίες που δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο ασανσέρ ή στις σκάλες.

Έχοντας εξυπηρετήσει μια ευρεία γκάμα πελατών, από μεταφορά εξοπλισμού γραφείων και μετακομίσεις σπιτιών μέχρι και την μετακόμιση μεγάλων οργανισμών, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις μεταφορές ή τις μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Για εμάς σημαντική προτεραιότητα είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση σας, γεγονός που αποτελεί και ένας από τους λόγους για την διαρκώς ανοδική πορεία της μεταφορικής μας εταιρείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας αλλά και  για να σας δώσουμε την προσφορά μας.