Κασσάνδρας 34, Βοτανικός / Αττική Τηλ: 2103471145 & Γαύριο Άνδρου Τηλ: 6972016527, 6980338641
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Μεταφορική Άνδρου | Μεταφορές - Μετακομίσεις Άνδρος - Αττική

Διαθέτοντας σύγχρονο ιδιωτικό στόλο οχημάτων, η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Άνδρο και διαθέτει υποκατάστημα στο Βοτανικό Αττικής, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό, μεταφορές παντός είδους προς την Ανδρο και σε όλη την Αττική.

Είτε είστε ιδιώτες, είτε επιχείρηση, η μεταφορική μας σας εγγυάται ασφαλείς μεταφορές, χωρίς φθορά των εμπορευμάτων, των προσωπικών σας αντικειμένων ή του εξοπλισμού σας. Γνωρίζοντας λοιπόν ότι κάθε μεταφορά είναι μοναδική, στοχεύουμε στο να προσαρμοζόμαστε κατάλληλα για να πετύχουμε μία οργανωμένη και τέλεια μεταφορά για εσάς.

Μεταφέρουμε αντικείμενα και εμπορεύματα πάσης φύσεως στο μέρος που επιθυμείτε, με ακριβή χρόνο παράδοσης και με το κατάλληλο μέσο μεταφοράς.
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Με καθημερινά δρομολόγια Άνδρος - Αττική, αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων από και προς την Άνδρο και όλη την Αττική. Τα εμπορεύματα διανέμονται και καταλήγουν με ασφάλεια στον προορισμό τους, με σαφείς πληροφορίες για την διάρκεια της μεταφοράς.
 
 
 
 
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των οικοσκευών σας ή τον εξοπλισμό του γραφείου σας δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των αντικειμένων σας και εξασφαλίζουμε για σας πάντα τον οικονομικότερο τρόπο εξυπηρέτησης σας
 
 
 
 
 
ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πραγματοποιούμε ψυγειομεταφορές στην Άνδρο και σε όλη την Αττική, μέσω ειδικών οχημάτων που διαμορφώνουν συνθήκες συντήρησης ή κατάψυξης, ανάλογα με την περίπτωση. Μεταφέρουμε τρόφιμα, πρώτες ύλες, προϊόντα κ.α. που απαιτούν σταθερές συνθήκες θερμοκρασίας.
 
 
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!
Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε, μόνο με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της μεταφοράς που επιθυμείτε.