Κασσάνδρας 34, Βοτανικός / Αττική Τηλ: 2103471145 & Γαύριο Άνδρου Τηλ: 6972016527, 6980338641
 
 
 
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Μεταφορική Άνδρου | Μεταφορές - Μετακομίσεις Άνδρος - Αττική

Αν η μετακόμιση είναι αντικείμενο προβληματισμού για εσάς, για εμάς είναι μία εύκολη υπόθεση, αφού αναλαμβάνουμε να την εκτελέσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άμεσα και κυρίως οικονομικά εξυπηρετώντας άμεσα την Άνδρο και όλη την Αττική.

Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Άνδρο και διαθέτει υποκατάστημα στο Βοτανικό Αττικής, με αίσθημα ευθύνης εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρει σε κάθε πελάτη της αξιόπιστες και σταθερά ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισεις, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΩΣΤΑ
Έχοντας φέρει σε πέρας έναν μεγάλο αριθμό μετακομίσεων μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας μετακομίσεις:
 
  γραφείων
  σπιτιών
  καταστημάτων και κάθε μετακόμιση
 
Έχοντας ως κύριο μέλημα την απόλυτη προστασία της οικοσκευής σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σας προσφέρει μία γρήγορη, οργανωμένη και οικονομική μετακόμιση στοχεύοντας πάντα στην άψογη και άμεση εξυπηρέτησή σας.

Η πολυετή εμπειρία και η εξειδίκευση μας στο χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων είναι εγγύηση των υπηρεσιών υψηλού επαγγελματικού επιπέδου που προσφέρουμε. Έτσι εσείς δεν έχετε παρά να χαρείτε τον νέο σας χώρο και τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μεριμνούμε για όλες τις πτυχές που απαιτεί μια μετακίνηση, από την αρχή μέχρι το τέλος της. Η έμπειρη ομάδα μας θα χειριστεί τα υπάρχοντα σας με μεγάλη προσοχή και μπορεί να πετύχει την γρήγορη μετάβασή σας στο νέο χώρο, φροντίζοντας παράλληλα για την τοποθέτηση των προσωπικών σας αντικειμένων όπου μας υποδείξετε εσείς.

 
 
 
 
 
ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
Σε συνεργασία με εταιρείες ανυψωτικών μηχανημάτων, μπορούμε να αναλάβουμε μετακομίσεις σε πολυώροφες πολυκατοικίες που η πρόσβαση στο ασανσέρ και στην σκάλα δεν είναι εύκολη.
 
 
 
 
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ
Διαθέτοντας την τεχνογνωσία και τα καλύτερα υλικά συσκευασίας μπορούμε να αναλάβουμε το αμπαλάζ και την συσκευασία των αντικειμένων ώστε να είναι απόλυτα ασφαλή κατά την μεταφορά τους στο νέο σας χώρο.
 
 
 
 
ΛΥΣΙΜΟ - ΔΕΣΙΜΟ ΕΠΙΠΛΩΝ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει το λύσιμο και το δέσιμο των επίπλων σας προκειμένου η μετακόμιση να γίνει με μεγαλύτερη ευκολία και δίχως φθορές.
 
 
 
 
 
Αξίζει να μας εμπιστευτείτε!
Φροντίζουμε να σας δίνουμε πάντα τη λύση που χρειάζεστε, μόνο με ένα τηλεφώνημα αναλαμβάνουμε την πλήρη διεκπεραίωση της μεταφοράς που επιθυμείτε.